Over ons

In 2015 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft als second shooter. Dit was een Hindoestaanse bruiloft, de bruiloft duurde een aantal dagen waardoor ik gelijk een goede indruk kreeg van het fotograferen van bruiloften. Ik was meteen overtuigd! Met mijn creativiteit en liefde voor de mens begon fotograferen een passie te worden.

Nu, 4 jaar later fotografeer ik samen met mijn vader fulltime bruiloften. Wij hebben inmiddels al meer dan 70 bruiloften vastgelegd. Het trouwseizoen loopt ongeveer vanaf februari en eindigt rond oktober. In deze periode zijn wij druk met het vastleggen van bruiloften, het bewerken van jullie trouwfoto's en het maken van een prachtig trouwalbum.

Onze creatieve, kleurvolle stijl is terug te zien in onze trouwfoto’s. Uiteindelijk zijn beeldmaterialen de allermooiste herinnering aan jullie bruiloft. Wij hebben er bewust voor gekozen om betaalbaar te zijn zodat bijna elk bruidspaar bij ons terrecht kan!

Als onze stijl van fotografie en videografie bij jullie pas kom ik vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens onze kennismaking vertel ik jullie over onze werkwijze en kan ik jullie assisteren bij de indeling van jullie bruiloft.

Willen jullie meer over ons weten? Stuur ons gerust een mailtje, geen vraag is te gek!