Recensies

Christien & Michael

Zoetermeer

Wij hebben echt een top ervaring met Blossom & Haar vader Peter. Twee fotografen wat een luxe & meerwaarde. Na een super gezellig & fijn kennismakingsgesprek onze datum definitief vastgelegd en tot de bruiloft aan toe hebben we tussendoor contact gehad via de app. Super fijn om nog even wat vragen en ideeen met elkaar te delen. Wij hebben ons beide geen moment onprettig gevoeld en vonden het fijn om bij ze te zijn de hele dag. De foto's zijn naar onze mening perfect en we zijn er super trots op, mooie intieme momenten zijn vastgelegd en dat voelt enorm dierbaar. Bij deze raden wij 2cfotografie aan voor iedereen die net zulke fantastische trouwfoto's willen hebben zoals wij. We zijn er trots op!!

 

 

Patricia & Arnout

Warmond

In één woord WOW! Wat heeft 2cfotografie onze grote dag geweldig vastgelegd. Met het kennismakingsgesprek vertelde Blossom zo gepassioneerd en vol enthiousiasme over haar werk dat we de keuze voor 2cfotografie al snel gemaakt hadden. Wij kozen ervoor om naast Blosom en haar vader Peter ook gebruik te maken van Niels, de videograaf van 2cfotografie. Met z'n 3en waren ze een winning team, ze zorgden ervoor dat niks onopgemerkt is gebleven, waardoor ook wij verrast werden door het eindresultaat. We raken niet uitgekeken.

 

Iris & Niels

Scherpenzeel

Wat zijn Blossom en Peter een stel fijne, grappige, meedenkende en lieve mensen, precies wat je nodig hebt tijdens zo'n spannende dag! Ze lopen niemand voor de voeten maar missen tegelijkertijd geen moment! We hoorde ook alleen maar positieve geluiden van onze gasten, wat een fijne mensen het zijn, dat ze er alles aan doen om alle momenten vast te leggen maar tegelijkertijd toch onzichtbaar zijn. Chapeau!! We konden onzelf blijven en hoefde geen vreemde poses aan te nemen, alles verliep eigenlijk natuurlijk (met wel wat tips/aanwijzingen). Dit zien wij ook goed terug op de foto's. Net zoals alle emoties die van het scherm afspatten, na het zien van de foto's beleefden we het allemaal weer opnieuw. Snel en soepel contact met Blossom op whatsapp. Wij kunnen niet anders dan 2cfotografie aanbevelen!

Lisette & Gijs

Vianen

Toen ik Blossom benaderde voor onze bruidsreportage kregen we super snel reactie. Wij waren er vroeg bij maar dat maakte voor Blossom niets uit. Goede communicatie en geen vraag is te gek. Het voordeel van twee trouwfotografen en 1 trouwvideograaf is dat er geen enkel moment wordt gemist! Wij vonden de hele dag heerlijk lopen en het is dat wij wisten dat Blossom & Peter er waren. Ze lopen niemand voor de voeten en je hoeft je niet in oncomfortabele posities te wringen, voor ons sowieso een groot pluspunt! Wij kunnen niet anders dan 2cfotografie aan iedereen aanraden!

Maite & Mathew

Den Haag

We waren ontzettend tevreden met 2cfotografie. Blossom & Peter waren aardig, snel, flexibel en meedenkend - en dat was wel nodig, want het regende tijdens onze hele bruiloft! Gelukkig zorgde zij ervoor dat we toch een leuke fotoshoot hebben gedaan, met prachtige foto's als resultaat. Ook onze gasten waren erg te spreken over hen. Ze mengden zich prima  overal tussen en bijna niemand merkte dat ze foto's aan het nemen waren. Een teken van goede fotografen, want zo zijn de foto's een mooie en natuurlijke weergave van onze dag. En dan natuurlijk de foto's. We hebben voor 2cfotografie gekozen op basis van hun eerdere trouwreportage's. We vonden hun stijl erg mooi. Daar hebben we geen spijt van gehad! Iedereen die de foto's bekijkt zegt meteen: ''Wat een goede fotografen hadden jullie!" en daar zijn wij het 100% mee eens. Bedankt!

Jose & Beert

Bilthoven

In één woord: geweldig! Blossom gaf van te voren aan dat ze vooral focust op emotie. Dat is ook te zien. Ook de kleine momenten vangt ze met haar camera. Zowel de tranen van de dag als de vele heerlijke momenten. Het staat er allemaal op en dat terwijl Blossom zich zo rustig door ons gezelschap bewoog dat het nagenoeg niet opviel dat ze er was.

Jeroen & Carolien

Rotterdam

Blossom en Peter hebben ons gefotografeerd op onze mooie huwelijksdag. Prachtige foto's en wat een lieve mensen! Je kan lekker jezelf blijven en ze staan open voor wensjes wat betreft de foto's. Kortom een echte aanrader! Bedankt Blossom en Peter!

Tamira & Koen

Vianen

Blossom en Peter zijn lieve mensen met veel humor maar bovenal professioneel. Ze hebben met ons gelachen, gedanst, en mogelijk ontkennen ze het zelf maar ik dacht een kleine traan te zien! Elk moment is vastgelegd en te prachtig voor woorden. Ik zou niets anders hebben gewild!

Melanie & Paul

Dumanguete - Fillipijnen

Blossom en Peter zijn professionele fotografen die je echt waar voor je geld bieden, en ook nog eens geweldige mensen, die met hun mooie reportage van ons huwelijk een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onze toch al onvergetelijke huwelijksdag.

Portfolio

Na jaren ervaring hebben wij onze eigen stijl van fotograferen ontwikkeld. Vol passie fotograferen en/of filmen wij jullie bruiloft. Onopvallend zullen wij op jullie trouwdag aanwezig zijn. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van onze stijl van fotograferen en filmen. Beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Trouwfotografie - Trouwvideografie

Tarieven

Wij proberen betaalbaar te blijven zodat wij een brede en diverse doelgroep bruidsparen kunnen vastleggen.

Stel zelf je pakket samen, kies voor 2 fotografen of 1 foto én 1 videograaf.

Uiteraard is een ander aantal uur ook mogelijk op aanvraag. De beelden die wij voor jullie zullen maken zijn de investering dubbel en dwars waard. Uiteindelijk zijn de beelden hetgeen wat jullie over 20 jaar nog steeds terug kunnen kijken. Boek bij ons ook een drone, photobooth of videograaf.

Contact

Enthousiast geworden? Wij fotograferen in binnen- en buitenland, niets is te gek. Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek, of stuur ons gerust een berichtje met eventuele andere vragen. Wie weet tot snel!